fbpx

Kapcsolat

Bármilyen kérdésük is lenne, keressenek minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén!
+36 26 505 570

CÍMÜNK

2000 Szentendre,
Kossuth Lajos utca 16.

RECEPCIÓ

Becsekkolás ideje: 14:00 - 19:30*
Kijelentkezés ideje: 7:30 - 10:30
*Későbbi vagy korábbi bejelentkezési szándékát kérjük minden esetben jelezze!

Fontos!

Panziónkba 2021.09.01-től csak érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel lehetőség bejelentkezni, vonatkozik ez egyaránt nagy- és kiskorú Vendégeinkre!

Covid intézkedésekkel a biztonságos vendégfogadásért

- A recepción és a panzió/ apartmanház több pontján alkoholos kézfertőtlenítő található
- Igény eseten maszkot biztosítunk, mely recepciónkon kérhető
- A vendégszobák /apartmanok és közösségi helyiségek körültekintő takarítását követően, ózongenerátoros levegőfertőtlenítést végzünk
- Maszk viselése kötelező, kivéve az asztaloknál ülve, fogyasztáskor
- Kérjük Vendégeinket, hogy tartsák be az ajánlásokban szereplő 1,5 m-es távolságot

Kellemes feltöltődést kívánunk!

Foglalási Feltételek

Kedves Vendégeink!

Szeretettel köszöntjük Önöket a Mathias Rex Panzióban! Pihenésük zavartalansága érdekében figyelmükbe ajánljuk házirendünk alábbi pontjait, melyek szíves elfogadását és betartását kérjük:

A Panzió üzemeltetője a REXMA Kft. Székhelye: 2000 Szentendre, Kossuth Lajos utca 16.

Bejelentkezés
Érkezéskor a recepción kérjük bemutatni a személyi azonosságot igazoló iratokat (személyi igazolvány, útlevél stb.). Továbbá kérjük a bejelentő lap részletes kitöltését minden bejelentkező vendégre vonatkozóan. A szobák elfoglalása 14:00 után lehetséges. Amennyiben korábbi időpontban foglalnák el a szállást, kérjük ennek lehetőségéről előzetesen érdeklődjenek. A bejárati kapu kulcsa, a szobakulcs mellett található. Kérjük, a fizetésnél vegye figyelembe a recepció nyitva tartását.

Kijelentkezés
A szobákat a távozás napján 10:30-ig szíveskedjenek elhagyni. Tartózkodásuk meghosszabbítására is van lehetőség felár ellenében, a szabad helyek függvényében. A csomagokat igény szerint megőrizzük a földszinti csomagmegőrzőben.

Foglalási és lemondási feltételek
A foglalások érvényesítésére írásban, telefonon illetve személyesen van lehetőség. Írásos megerősítés szükséges minden foglalásnál, melyre a panzió 24 órán belül visszaigazolást küld. Lemondás esetén az érkezést megelőző 7-2 nappal a végösszeg 50%- a fizetendő. 1 nappal érkezés előtt, vagy az érkezés napján történő lemondás esetén az első éjszaka 100%-a kerül felszámolásra.

Gyermekkedvezmény
Pótágyon/ gyermekágyon 0-2 éves kor között ingyenes, 3-6 éves kor között: 2.500Ft/éj, 6-12 éves kor között 3.500Ft/éj, 13 éves kor felett: 4.500Ft/éj.

Reggeli
07:30-tól 10:00-ig vehető igénybe a földszinti reggeliző helyiségben. A szobaárak a reggelit tartalmazzák. Amennyiben korábban szeretne reggelizni, hideg csomag igénylésére van lehetőség. Hideg csomag igényét kérjük, előre jelezze a recepciós kollégáknak.

Kisállat
A panzióba kisállat nem hozható be.

Fűtés/ hűtés
A szobák fűtése és hűtése fan coil készülékkel történik. A szobai termosztát 23 Celsius fokos levegőt biztosít. A termosztát jobb sarkában található piros fény fontos, hogy folyamatosan világítson. Kérdése estén forduljon recepciós kollégánkhoz.

Elektromos ablak
Tetőteres szobáinkban elektromos tetőablak található, mely a falon lévő kezelő segítségével működik. Kérjük, hogy ne manuálisan nyissák a tetőablakokat.

Panzió szolgáltatásai
- földszinti értékmegőrző
- recepció 07:30-tól 19:30-ig
- éjszakai portaszolgálat 19:30-tól 07:30-ig
- vezeték nélküli internet hozzáférés

Panziónkban az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el
1. magyar forint, vagy euro (átutalás vagy készpénz)
2. VISA, Mastercard, Maestro, American Express hitelkártya
3. SZÉP Kártya (OTP, K&H, MKB) (Amennyiben előleget kíván átutalni SZÉP kártyás fizetés esetén kérjük, minden esetben írásban egyeztessen értékesítő kollégáinkkal. Ennek elmaradása esetén az utalt összeg beazonosítására és elfogadására sajnos nem tudnunk garanciát vállalni).


Higiénia
Hosszabb idejű tartózkodás esetén a takarító személyzet 3 éjszaka után cseréli az ágyneműhuzatokat. Amennyiben napi takarítást igényel, kérjük a szobában található tábla külső kilincsre akasztásával ezt jelezni szíveskedjen. Környezetünk megóvása érdekében a cserélendő törölközőt dobja a földre, a még használandókat hagyja az akasztón/ törölközőtartón. A takarító személyzet csupán a földre dobott törölközőket cserélni a napi takarítások során.

Parkolás
A panzió fizető övezetben található. A szobaárak tartalmazzák a parkolási lehetőséget korlátozott számban, előre egyeztetés alapján a beérkező foglalások sorrendjében. A panzió mögötti Lövész utcában és Petőfi utcában ingyenes a parkolás.

Tűzvédelem
A szobaajtókra kihelyezett szálláshelyi, tűzvédelmi szabályzatot minden vendég köteles betartani!

A Panzió nem dohányzó épület
Kérjük Vendégeinket a nemdohányzók védelméről és a dohánytermékek fogyasztásának, forgalmazásának egyes szabályairól szóló 1999. évi XLII. törvény betartására ,,DOHÁNYZÁSRA KIJELÖLT HELYEN” van lehetőség. Szobáink, termeink, közösségi tereink füst és gázérzékelővel vannak ellátva. Kérjük a nyílt láng mellőzését. Amennyiben az épületben, szobákban észleljük a dohányzást és a tűzoltóság kivonul, ennek költségét az okozó vendégre hárítjuk. Ezen esetekben panziónk 30 000Ft költségtérítést számol fel.

Biztonság
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért panziónk nem vállal felelősséget. Kijelentkezéskor kérjük, a szobakulcsot a recepción szíveskedjenek átadni.

A szállásról kizárható személy, aki:
- bűncselekményt vagy szándékos rongálást követ el
- saját vagy más testi épségét veszélyezteti
- 22:00 és 06:00 óra között a pihenni vágyó vendégek nyugalmát zavarja.


A házirend által nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadók. Amennyiben bármilyen kérdése van, recepciós kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre az alábbi telefonszámon: +36 26 505 570.

Elérhetőségek:
2000 Szentendre, Kossuth Lajos utca 16.
Email: info@mathiasrexpanzio.hu
Web: mathiasrexpanzio.hu
Telefon: +36 26 505 570
phone-handsetmapheart-pulseclock